Caixes Fortes

Caixes Fortes

Les caixes fortes són mecanismes de seguretat dissenyats per protegir objectes de valor. Compten amb una estructura robusta per garantir un nivell màxim de protecció en cas que persones no autoritzades intentin sostreure’n el contingut.

Si cerques caixes fortes, Seguridad Soler t’ho posa fàcil. Som una empresa familiar amb més de 75 anys d’experiència al sector de la seguretat particular i d’empresa, i estem especialitzats en la venta i la instal·lació de caixes fortes de seguretat.

Els productes oferts a Seguridad Soler són de la major qualitat i compten amb la certificació APPLUS, AENOR, CNPP, entre s’altres.

Botiga de Caixes Fortes

 

Les caixes fortes suposen una alternativa adequada per custodiar tota mena d’objectes valuosos. A l’hora d’adquirir una caixa forta, has de considerar certes prestacions essencials per assegurar que només la persona que estigui a càrrec del resguard pugui manipular-la.

Les caixes de seguretat han evolucionat gràcies al desenvolupament de tècniques aplicades al tractament dels materials, fabricació d’estructures, així com mecanismes d’obertura i tancament cada cop més sofisticats per fer-los difícils de violentar. Aquest sistema de protecció ha de contenir una sèrie de característiques bàsiques, que podràs adaptar a la teva situació particular per triar la que més et convingui.

  • Material de fabricació: ha de ser resistent als cops, talls o qualsevol tipus de tècnica que es tracti de fer servir per forçar-la.

En general, les caixes de seguretat són elaborades en metall resistent, pesat i inoxidable. Ha de conservar les propietats fins i tot amb el pas del temps, aquesta és la clau de la seva funcionalitat. Els materials que s’utilitzen més inclouen aliatge o xapa d’acer, fibra de vidre, ferro i formigó. Tots aquests elements es combinen per donar com a resultat una estructura de gran durabilitat i resistència.

  • Sistema de tancament: ha de ser encertat, generar confiança i complir el seu objectiu principal, que és el resguard dels elements al seu interior.

L’ideal és que la caixa es pugui obrir de manera individual, utilitzant una clau, un mètode biomètric, una clau ingressada des d’un tauler electrònic o mitjançant una roda numèrica.

Una caixa forta pot contenir diferents tipus de panys, els més senzills són aquells que compten amb una clau com a sistema de tancament.

Hi ha sistemes de seguretat que necessiten ingressar un codi, a més de girar la clau per obrir-se; mentre que altres compten amb un sistema de retard en què es programa el temps que transcorre des que s’ingressa la clau, fins que es permet obrir la comporta.

  • Obertura d’emergència: tota caixa forta disposa d’un mecanisme per garantir-ne l’obertura en cas d’urgències. Sense importar el tipus de sistema, sempre cal comptar amb un respatller que garanteixi la seva obertura en cas de necessitar-lo.

Per a més protecció, es recomana canviar les claus de seguretat cada cert temps.

Compra Caixes Fortes Online

Som una empresa responsable, amb una àmplia experiència en sistemes i dispositius de protecció amb qualitat garantida. La nostra empresa compta amb una trajectòria impecable brindant serveis de seguretat al llarg de més de 75 anys de feina, dedicats a oferir sistemes de protecció adequats i eficients. Seguretat Soler posa a la vostra disposició un equip tècnic competent, que us proporcionarà l’assessoria necessària per dur a terme el vostre projecte a l’àrea de protecció als vostres béns.

Quan costa una caixa forta?

El preu de la caixa forta varia segons les característiques de la mateixa, a més el cost depèn dels materials de fabricació, la mida i les prestacions incloses en el disseny. El preu mínim està valorat en uns 40 euros en caixes de mida petita, quan la caixa de seguretat compta amb les especificacions bàsiques. Aquest valor es va incrementant a mesura que millora la qualitat del producte, amb característiques associades a la marca del fabricant, a més de les especificacions tècniques, tipus d’ajust i mecanisme de bloqueig. Ja sigui una caixa de seguretat domèstica, comercial, per a armes, joieries, etc., els costos són diferents. Els models d’alta gamma poden arribar a costar entre 2.000 i 2.400 euros, en funció de qualitats com la portabilitat, si és encastable, ignífuga o si conté elements de seguretat electrònics i avançats.

Tipus de Caixes Fortes

Hi ha diferents tipus de caixa forta, les quals es poden classificar segons el seu ús, la complexitat del disseny, el mètode d’instal·lació i sistemes de protecció.

Caixa de seguretat de sobretaula

Es tracta del model més bàsic i el preu és assequible. Són freqüentment utilitzades pel fet que no requereixen incórrer en despeses extres per a la seva instal·lació. Presenten un disseny molt segur, amb panys senzills, però eficients. La majoria inclouen claus o taulers numèrics per introduir codis d’accés.

Caixa forta per encastar

Aquest model va adossat a la paret o al pis. Per això, necessitaràs fer modificacions que permetin introduir la caixa, de manera que es pugui amagar darrere d’un quadre, mirall o qualsevol moble que serveixi perquè la seva presència passi desapercebuda.

Caixa de seguretat ignífuga

Són caixes fortes molt duradores. Per a la fabricació s’utilitzen materials especials, els quals suporten altes temperatures pel seu elevat punt de fusió, que les fa caixes fortes resistents al foc. Aquesta particularitat és el que en protegirà el contingut en cas d’incendi. Aquest tipus de caixa és més cara que els models anteriors. El nivell de protecció és molt alt i resisteix la humitat i l’acció de l’aigua, ja que és completament hermètica.

Caixa forta camuflada

Caixa forta camuflada presenten dissenys diferents per imitar altres objectes usualment presents en certs espais i així passar desapercebudes. Els models poden tenir diferents maneres, des d’imitar la forma habitual d’un llibre fins a dissenys per camuflar-se entre les lloses del terra.

Beneficis de fer servir una caixa forta

Posseir una caixa de seguretat et proporciona un lloc segur on col·locar els teus objectes de valor, diners en efectiu, joies i altres béns que cal mantenir protegits. Entre els beneficis que aquest sistema de protecció ofereix, hi ha la possibilitat de preservar documents importants que han de mantenir la seva integritat i privadesa. Un exemple d’aquests objectes són les accions d’una empresa, contractes, testaments, escriptures. A més de la informació que es maneja en format digital. 

En general, les caixes fortes ignífugues protegeixen els objectes de valor davant de possibles danys ocasionats per sinistres que arribin a passar a l’habitatge o oficines.

Caixes Fortes a Barcelona

La caixa forta és una peça de seguretat imprescindible per al qual pretén conservar documents o objectes amb la màxima privadesa.

Triar la millor opció per al seu objectiu és la nostra feina i per això nosaltres intentarem mostrar-vos els avantatges i les característiques de cada model.

Dins tota la gamma de caixes fortes existeix una gran varietat:

– Caixes fortes per a Llar/domèstic.

– Caixes fortes per a l’àmbit laboral/professional.

– Caixes TOP de la gamma més alta i característiques superiors per a entitats bancàries i organismes oficials.

Caixes domèstiques o per a la Llar. Els objectius per als quals es vol adquirir una caixa forta són clau per prendre una elecció tant per a l’àmbit privat com per al domèstic. Les funcions més típiques són les de salvaguardar objectes pel seu valor sentimental o econòmic.

Caixes per al propòsits professionals (àmbit laboral) podem trobar multitud de solucions per a totes les necessitats, des de caixes de cobrament per dipositar efectiu, solucions per a equips informàtics, caixes amb l’homologació pertinent per a cada camp o caixes fortes amb les darreres mesures de seguretat per a les empreses i comerços més exigents.

L’obertura d’una caixa forta es pot fer a través de sistemes de tancament molt diferents. Els més senzills basen la seva obertura al gir d’una clau, que pot ser de gorges o doble paleta, de punts, de serreta, etc o per mitjà d’un mecanisme de combinació mecànica clàssica amb una ruleta, que mitjançant una sèrie de girs, desbloquegen el mecanisme.

[fwp_relatedpages tipo=»hijas» limite=»35″ excluir=»480,247,53,3″]

Actualment hi ha caixes fortes amb sistemes electrònics més actualitzats amb mecanismes d’introducció de dígits per a obertura i tancament.

Hi ha models d’alta gamma amb panys electrònics que ofereixen moltes opcions per realitzar l’obertura, amb moltes possibilitats de l’usuari per gestionar el canvi de clau, bloqueig d’horaris, delais o sistemes retardats i molt més. Pràcticament tots els sistemes d’obertura i tancament es poden combinar per millorar els sistemes i obtenir així productes més segurs i fiables.

Entreu a la nostra botiga de caixes fortes a Barcelona. A Seguridad Soler us oferim els millors models en caixes fortes i sistemes de seguretat.

Ens encarreguem de fer instal·lacions a Terrassa, Sabadell, Granollers, Tarragona, Girona i Olot.

Disposem de productes dels millors fabricants del mercat.

També, podeu escriure’ns a info@seguridadsoler.com o llamarnos alo trucar-nos al 608 599 387. Estarem encantats d’atendre’l.